"De ce o firma specializata"

     Deoarece s-a dovedit ca in momentul in care o agentie de colectare se implica, debitorul devine constient ca achitarea debitului este o problema reala si prioritara si de asemenea ca presiunile vor fi cu atat mai mici cu cat situatia se rezolva mai repede.

      Orice firma deruleaza activitatea de colectare. Mai mult decat atat, intervine chiar o rutina: se stie care este prima persoana care contacteaza debitorul si in ce punct problema este transferata inspre management.

      Aceasta functionare paralela cu diverse departamente ale organizatiei determina, in mod natural, o eficienta redusa.

      Inteventia ARES - ca firma profesionista de colectare - il va determina pe debitor sa reactioneze astfel incat creditorul, prin intermediul nostru, sa obtina un rezultat cert.

      Analizele noastre statistice arata ca in urma interventiei ARES, cel putin 50% din debite sunt recuperabile amiabil - in functie de marimea si vechimea debitului.

      Echipa ARES incearca sa faca procedurile de recuperare a debitelor cat mai practice si eficiente pentru clientii sai. Echipa noastra de profesionisti va va acorda asistenta si consultanta, trebuie doar sa ne telefonati.

別れさせ屋
別れさせ屋 東京
別れさせ屋
эксклюзивная парфюмерия
vyvoz.in.ua
vanco.com.ua/
www.optnow.com.ua/
meta-osvita.com/