"Managementul creditului"

      In cazul in care doriti Ares va pune la dispozitie si serviciul de management al creditului. Acesta se dovedeste util in cazul in care doriti sa verificati solvabilitatea unui potential client sau in a stabili o limita de credit. Informatii oferite in limita bazelor de date disponibile, tocmai pentru a va ajuta in dezvoltarea portofoliului dumneavoastra de clienti, astfel incat sa nu restrictionati vanzarile.

      In lipsa unor proceduri sau politici adecvate, o afacere nu va inregistra un trend crescator al performantelor in comparatie cu concurenta, ajungand in situatia de a fi incapabila sa onoreze noi contracte datorita unui cash-flow deficitar, colaborarii indelungate cu clienti care intarzie platile sau pierderilor datorate debitelor nerecuperate.

      Noi detinem un pachet bogat de cunostiinte privind acordarea creditelor, fiind capabili sa va oferim o solutie avizata in managementul creditelor comerciale, astfel imbunatatind si intarind situatia financiara a societatii, reducand nevoia de a apela la institutii de creditare.

      De asemenea, va oferim si consultanta in implementarea unor politici de gestionare si de urmarire a creditului, in vederea eliminarii aparitiei rau platnicilor.

www.essay-outline.com/
www.europosud.ua/
ils-3pl.com.ua
интернет магазин парфюмерии
вывезти мусор киев
vanco.com.ua
купить женскую одежду оптом
www.madagaskar.kiev.ua/