Despre noi

 
sssssssssssssss

      Ares Credit Management este o companie nationala specializata in colectarea creantelor comerciale. Serviciile noastre specializate se axeaza pe colectarea business to business.

      Orice companie ar trebui sa isi definesca o politica de urmarire si gestionare a incasarilor viitoare, incepand cu prima zi si pana in momentul in care termenul de scadenta este depasit. Este imperativa o politica de colectare. Cu cat un debit este mai vechi, cu atat sansele de recuperare vor scadea.

      Ares stie ca timpul dumneavoastra inseamna bani, motiv pentru care cazurile sunt demarate imediat ce ne sunt incredintate. In general debitorul este contactat chiar in ziua predarii cazului. Tarifele practicate sunt variabile, ele depinzand de vechimea si marimea debitului.

      Suntem convinsi ca fiecare client este unic, cu o cultura distincta a companiei, cu probleme proprii si care trebuie sa faca fata unui mediu concurential si unor provocari si oportunitati specifice. Acesta este motivul pentru care oferta noastra va fi una personalizata, astfel incat sa satisfaca nevoile dumneavoastra privind procesul de colectare.

      Ares colaboreaza cu numeroase societati si corporatii nationale si multinationale, dintr-o arie larga de domenii de activitate, dintre care se evidentieaza: transporturi, distributie, constructii, productie, telecomunicatii.

      Datorita marii diversitati de clienti cu care compania noastra colaboreaza, ne-am insusit prin experienta, intelegerea si expertiza in multe sectoare de activitate ale economiei noastre